Werkwijze

Hagro Kantoormeubelen staat voor eerlijk en servicegericht advies. Of het nu gaat om een nieuwe thuiswerkplek of een totaal inrichtingsconcept voor bedrijven, scholen en instellingen, wij doorlopen samen met u het hele traject van analyse en advies tot oplevering en service. 

  • Stap 1.   Analyse en advies
  • Stap 2.  Conceptontwikkeling 
  • Stap 3.  Visualisatie met 3D tekening interieurarchitect 
  • Stap 4.  Snelle levering én inrichting 
  • Stap 5.  Uitgebreide service- en garantievoorwaarden 

Onze adviseurs kunnen uw wensen en eisen visueel in ons tekenprogramma verwerken, zodat u een goed beeld kunt vormen van de in te richten ruimte. Wilt u het plaatje volledig voor u zien? Dan tovert onze interieurarchitect uw wensen en ideeën om tot een fotorealistische 3D presentatie van uw nieuwe werkomgeving. 

Bezorg- en montagedienst in eigen huis

Wij staan voor een snelle levering en richten voor u in. Alles verloopt soepel en snel, uitgevoerd door ons eigen team van vakmensen. Wij ontzorgen u in het gehele proces, dat betekent dat wij open staan voor alle vragen en ideeën en meteen de handen uit de mouwen steken. Zonder dat u daar om hoeft te vragen. Met onze eigen bezorg- en montagedienst garanderen we dat de levering en installatie vlekkeloos verloopt. 
Samen realiseren we werkomgevingen waarin werknemers productief en gezond (link naar ergonomie) kunnen werken. 

Wout Swinkels 1

Advies nodig? Neem gerust contact met ons op:

Hagro kantoormeubelen B.V.
Horsterweg 19
5975 NA Sevenum

077-3988037

Openingstijden showroom
Maandag t/m vrijdag 08.30-12.30 / 13.00-17.00
Zaterdag 08.30-12.00 / 13.00-17.00
Zondag gesloten

Bezoek is ook 's avonds mogelijk op afspraak.

Over ons

Hagro is dé partner voor uw gehele kantoorinrichting. Ons ruime assortiment bestaat onder andere uit tafels, stoelen, bureaus, verlichting, kasten, kluizen en scheidingswanden voor vergaderruimtes, garderobes, kantines, ontvangstruimtes en werkplekken. Door onze grote voorraad en onze eigen bezorg- en montagedienst kunnen wij snelle en betrouwbare service leveren.

Ontdek wat Hagro u kan bieden op deze website of kom het beleven in onze showroom!

Ontdek HAGRO Kantoormeubelen