Showroom

Laat u inspireren door deze digitale impressie van onze showroom. Of beter nog: kom gerust even aan. Wij vinden namelijk dat je een nieuwe kantooromgeving moet kunnen zien, voelen en beleven. Ontdek tientallen verschillende stijlen in onze uit twee verdiepingen bestaande showroom van 1500 . Ook de kwaliteit van ons gebruikt meubilair kunt u komen ervaren op onze mooie locatie.

‘Zitcomfort, dat moet je ervaren.‘

Onze showroom is gevestigd in Sevenum (Noord-Limburg), centraal gelegen tussen de snelwegen A67 en A73. De locatie is zeer eenvoudig te bereiken en er is altijd voldoende parkeergelegenheid. Kom onder het genot van een kopje koffie of thee onze stoelen of banken eens testen en laat u inspireren door de mogelijkheden op het gebied van kantoor- en projectinrichting. 
Onze adviseurs ontvangen u graag en leiden u met alle plezier rond in onze showroom. Hagro kantoormeubelen staat altijd voor u klaar met passend advies en een klantgerichte werkwijze. 

U bent van harte welkom om een keer binnen te lopen tijdens onze openingsuren. Komt u liever ’s avonds langs, neem dan contact op met onze adviseurs voor een afspraak. 

Wout Swinkels 3

Advies nodig? Neem gerust contact met ons op:

Hagro kantoormeubelen B.V.
Horsterweg 19
5975 NA Sevenum

077-3988037

Openingstijden showroom
Maandag t/m vrijdag 08.30-12.30 / 13.00-17.00
Zaterdag 08.30-12.00 / 13.00-17.00
Zondag gesloten

Bezoek is ook 's avonds mogelijk op afspraak.

Over ons

Hagro is dé partner voor uw gehele kantoorinrichting. Ons ruime assortiment bestaat onder andere uit tafels, stoelen, bureaus, verlichting, kasten, kluizen en scheidingswanden voor vergaderruimtes, garderobes, kantines, ontvangstruimtes en werkplekken. Door onze grote voorraad en onze eigen bezorg- en montagedienst kunnen wij snelle en betrouwbare service leveren.

Ontdek wat Hagro u kan bieden op deze website of kom het beleven in onze showroom!

Ontdek HAGRO Kantoormeubelen