Ergonomie

Een werkomgeving moet niet alleen praktisch, productief en inspirerend zijn. Ook ergonomie is ontzettend belangrijk. Gelukkig krijgt ergonomie steeds meer aandacht in de gespecialiseerde vakhandel.

Ergonomie: de wetenschap, waarin onderzocht wordt hoe mensen zo gezond, efficiënt en comfortabel mogelijk kunnen leven en werken.

Mensen moeten tevens bewuster worden van hun hoe hun werkhouding de gezondheid beïnvloedt. Mensen zijn niet gemaakt om 8 uur per dag te zitten. Doe je dit wel, zorg dan dat je dit in ieder geval doet op een ergonomisch verantwoorde werkplek. Dit is op de korte termijn belangrijk voor werkgevers, op de lange termijn nog veel belangrijker voor de werknemers zelf. Een gezonde werkplek kan immers vele klachten, fysieke ongemakken en ziekteverzuim voorkomen.

Een ergonomische werkplek? Hagro adviseert u graag!

Sinds jaar en dag denkt Hagro kantoormeubelen bewust na over ergonomische werkplekken. Het is immers ons doel om zoveel mogelijk mensen van een inspirerende en gezonde werkplek te voorzien. Een goede houding is altijd belangrijk, niet alleen op kantoor maar zeker ook thuis en op school.

‘Een gezonde werkplek voorkomt klachten, fysieke ongemakken en ziekteverzuim.’

Beweging is gezond, dit kan bijvoorbeeld middels een dynamische werkplek (link naar het product verstelbaar bureau). Ook een wandeling tijdens de lunchpauze of een afspraak in de buitenlucht doen wonderen voor uw gezondheid en creativiteit.

Hagro 40

Advies nodig? Neem gerust contact met ons op:

Hagro kantoormeubelen B.V.
Horsterweg 19
5975 NA Sevenum

077-3988037

Openingstijden showroom
Maandag t/m vrijdag 08.30-12.30 / 13.00-17.00
Zaterdag 08.30-12.00 / 13.00-17.00
Zondag gesloten

Bezoek is ook 's avonds mogelijk op afspraak.

Over ons

Hagro is dé partner voor uw gehele kantoorinrichting. Ons ruime assortiment bestaat onder andere uit tafels, stoelen, bureaus, verlichting, kasten, kluizen en scheidingswanden voor vergaderruimtes, garderobes, kantines, ontvangstruimtes en werkplekken. Door onze grote voorraad en onze eigen bezorg- en montagedienst kunnen wij snelle en betrouwbare service leveren.

Ontdek wat Hagro u kan bieden op deze website of kom het beleven in onze showroom!

Ontdek HAGRO Kantoormeubelen